Praktisk info

For å få full nytte av yogatimen


Spis ikke ca 2 timer før yoga. Mat og drikke setter i gang mage og tarmer og kan forstyrre treningen og konsentrasjonen. Om du kommer rett fra jobb el.l så kan du velge å spise noe lett fordøyelig som en frukt eller youghurt.

Ha på komfortable klær som er lett å bevege seg i. Det trenger ikke være treningstøy. Du trenger ikke sko, da vi gjør yoga barbent eller med sokker på om du fortrekker det.

Si i fra om helseplager til yogalær før klassen. Da kan du få hjelp til å finne alternative yogastillinger, og tips til hva du bør unngå.

Respektèr kroppens egne grenser. Ulike stillinger og øvelser passer oss forskjellig, om du opplever en øvelse som vanskelig, så modifiser den til du har kommet lengre. Yogalæreren hjelper deg til å finne en modifisering som passer deg eller gir deg en annen øvelse å jobbe med. Yoga handler om å respektere at du er der du er og ikke sammenligne deg med sidemannen. Du trenger ikke være spesielt myk eller trent for å komme til yoga.

Kom til tiden! Vi låser døren når timen starter. Vi starter som regel med avspenning, og da er det greit å unngå forstyrrelser. Skulle du ikke rekke å komme til tiden, kan du avtale før timen at lærer låser opp døren på et bestemt tidspunkt.

Lokaler


Kursene holdes på i Hammondgården, Storgata 125, inngang fra parkeringsplassen v/Hotell Vic
3. etasje, inngang gjennom galssdør, skiltet til Rom-for-Trening

Det er god plass til avgiftsfri parkering på den store parkeringsplassen som tilhører Hammondgården.


Velkommen til kurs!